Ædru alkoholiker og tage et tilbagefald

4 ud af 5 af vores patienter opnår et stabilt liv uden alkohol.

Uanset hvor i landet man befinder sig, så tilbyder Behandlingscenter Søby Park hjælp til ædru alkoholikere der har taget et tilbagefald, med en kvalitetsbehandling i de mest inspirerende og i absolut særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

Ring på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du får en pårørende i behandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Vi modtager patienter fra hele landet på alle ugens dage, året rundt

Ring derfor NU på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du omgående får din pårørende eller dig selv i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Én gang alkoholiker, altid alkoholiker. Og tilbagefald forekommer, det skal vi ikke lægge skjul på.

Ikke alle kommer hjem fra en behandling med en fasttømret overbevisning om, at de ER alkoholikere, og tror derfor at det, de har lært i behandlingen ikke gælder for dem.

Et tilbagefald er imidlertid en dyrt købt erfaring for dem! Men alt behøver ikke at være tabt på gulvet.

En afrusning på sygehus (gratis) kan være en god start til at finde fodfæste igen, og for alt i verden deltagelse i møder hos Anonyme Alkoholikere, gerne hver eneste dag i en periode, hvis tilbagefaldet tages allerede i opløbet.

afvænning af Misbrug

Tilbagefaldsbehandling

Står tilbagefaldet på i en periode, kort eller lang, kan en tilbagefaldsbehandling med ophold i 3 uger her på Behandlingscenter Søby Park i de fleste tilfælde få alkoholikeren på rette spor igen. 

Men under alle omstændigheder anbefaler vi som første løsningsforsøg afrusningen på sygehus og intensiv brug af møder i Anonyme Alkoholikere.

A propos talemåden ”Én gang alkoholiker, altid alkoholiker” kan også en ædru alkoholiker med mange års ædruelighed bag sig tage et tilbagefald.

Et tilbagefald for en ellers ædru alkoholiker er ikke noget, som kommer dumpende ned fra himlen.

Nej, et tilbagefald TAGER man selv! Som alkoholiker ”glemmes” resultatet af den sidste ”tur” typisk – det er et af kerneproblemerne ved alkoholisme.

Husker, vedligeholder og videreudvikler en alkoholiker det fundament, som blev opnået i behandlingen, sker tilbagefaldet ikke!

Så vil alkoholikeren have det ædru liv, skal der fortsat arbejdes for det efter behandlingsopholdet, og bevidstheden om at være alkoholiker skal altid bibeholdes og holdes ved lige.

Det begynder måske at lyde vanskeligt at være vedvarende og stabilt ædru, men det behøver det slet ikke være, altså med de rette redskaber tillært i behandlingen og bevidsthed om, at ædrueligheden skal vedligeholdes.

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, som har behov for abstinensbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

– også weekend og helligdage –

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af en af vores behandlere

Kontakt Steen Beck, som selv er ædru alkoholiker efter en behandling i 1995, eller en anden af vores medarbejdere på tlf. 86 87 12 24, eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende eller dig selv i behandling.

4 ud af 5 patienter kommer ud af deres misbrug gennem en behandling hos os.

    Hvornår passer det dig bedst?

    Ring mig op

    Bliv ringet op