Hjem » Behandlingscenter Søby Park – et af de allerbedste behandlingssteder for alkoholikere

Viden

Behandlingscenter Søby Park – et af de allerbedste behandlingssteder for alkoholikere

4 ud af 5 patienter lægger misbruget bag sig efter en alkoholbehandling hos os. 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega et problem med alkohol?

Så tøv ikke med at kontakte os. TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00
– også weekend og helligdage –

Det at have en alkoholiker i familien, eller at have en nær ven, der er alkoholiker, er for de fleste meget svært at håndtere eller tale om. 

Alkoholisme er et tabubelagt emne. 

For mange er det et tabubelagt emne, med berøringsangst af frygt for at gøre det hele endnu værre. Der er ikke just nogen, der ønsker at lede efter behandlingssteder for alkoholikere.

Alkoholisme er en meget alvorlig og destruktiv sygdom, som kræver handling. 

I første omgang er det op til dig som pårørende at gøre noget lige nu og her.

Desværre forholder det sig oftest sådan, at den aktive alkoholiker ikke leder efter hjælp eller behandlingssteder for alkoholikere eller samler styrke og vilje til at gå i alkoholbehandling. Tværtimod.

Den destruktive adfærd fortsætter hen mod tabte familie relationer, ødelagt økonomi og helbred samt sandsynligvis en alt for tidlig død, hvis ikke du tager affære, og du risikerer selv at blive trukket med ned i sølet. Tag det første skridt på vedkommendes vegne og erkend, at der er et reelt og meget alvorligt problem, der kræver handling og hjælp i en professionel alkoholbehandling.

Kom på forbesøg.

Sonderer du terrænet efter gode behandlingssteder for alkoholikere, kan du komme på besøg hos os her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi tilbyder den bedste behandling i hele Danmark. Hele fire ud af fem patienter kommer tilbage til livet og kan leve helt uden alkohol igen efter en alkoholbehandling hos os.

Når du besøger os, ser du selv, hvor unikke rammer vi arbejder i. Samtidig får du indblik i vores arbejde, og hvor professionelt vi arbejder. Vi er af alle behandlingssteder for alkoholikere det sted, hvor vi er mest åbne, imødekommende og omsorgsfulde. 

Hvad er mulighederne?

Sammen med os kan du fordomsfrit drøfte, hvad der kan og bør gøres i dit tilfælde. 

Derigennem får vi indsigt i den aktive alkoholikers liv og vedkommendes adfærdsmønster, hvilket er vigtigt for os at få indsigt i, før vi tager kontakt. 

Vores altoverskyggende mål er at få vedkommende i alkoholbehandling her. Der findes ikke bedre behandlingssteder for en alkoholiker.

Vi motiverer gennem en professionel og tillidsskabende intervention

En alkoholiker kan have meget svært, hvis ikke umuligt, ved at se sig selv udefra og reelt erkende, at han eller hun er alkoholiker. 

Afhængigheden blokerer for selvindsigten. 

En alkoholiker benægter og taler problemet ned og gør det til det bare ingenting. Derfor er der heller ikke motivation til selv at søge behandlingssteder for alkoholikere, hvorfor det er vigitgt for processen at få skabt den nødvendige motivation for at komme i alkoholbehandling. 

Intervention = at gribe ind. 

Vi har selvfølgelig forståelse for din situation som pårørende, hvorfor vi altid klæder dig så godt på som muligt til at kunne tackle opgaven med at motivere. 

Vi tilbyder her at bistå med en såkaldt intervention, dvs gribe ind udefra. Dette bør du aldrig selv gøre uden forudgående professionel hjælp og instruktion. Ring før du gør noget som helst. Mislykkedes forsøget, kan muligheden for at skabe motivation være gået tabt for bestandigt. 

Vi “uddanner” familien til opgaven.

Forud for en intervention giver vi dig og andre pårørende effektive og meget brugbare værktøjer, således at I er godt forberedt til at stå imod alkoholikerens forventelige manipulation, benægtelse og bagatellisering af problemet, når jeres krav om alkoholbehandling præsenteres for alkoholikeren.

Interventionens grundlæggende udgangspunkt.

Der tages udgangspunkt i jeres grundlæggende bekymring, omsorg og kærlighed for alkoholikeren, men også jeres faste beslutning om, at NU skal der ske en radikal ændring gennem en professionel alkoholbehandling på et behandlingssted for alkoholikere.

Forinden har vi desuden en tæt dialog omkring den aktive alkoholikers liv, så vi kan komme ind til kernen af problemet samt forstå, hvad der muligvis har været en katalysator for udviklingen til det reelle misbrug af alkohol

Interventionen har kun et eneste formål. 

Interventionen har ene og alene det formål, at den skal skabe motivation til at gå med i behandling på behandlingssteder for alkoholiker. Alt det andet følger i selve behandlingsforløbet på 5-6 uger.

Således foregår vores behandling – fysisk og psykisk

Individuel behandling.

Her hos os er der aldrig to patienter, der er ens. Derfor skræddersyer vi et unikt program til den enkelte. Dette gør os til et rigtig godt sted at blive behandlet i forhold til andre behandlingssteder for alkoholiker. 

Familieprogram. 

Vi har hele tiden også øje på dig som pårørende, hvor vi også tager os godt af dig og alle andre, der støtter jeres kære ven igennem behandlingsforløbet og efterfølgende. Vi bistår jer hele vejen gennem forløbet. 

Lægeordineret abstinensbehandling og afrusning. 

Vores behandling foregår således, at vi har en kort, indledende fysisk behandling, dvs. lægeordineret afrusning med muskelafslappende og let beroligende medicin, som den nye patient får ordineret af lægen straks efter ankomst. 

Vi kombinerer den medicinske behandling med såkaldt NADA akupunktur, som er særligt gavnligt mod forebyggelse af abstinenser. 

Alkoholbehandlingen varetages af teraputer, selv ædru alkoholikere. 

Herefter tager vore dygtige alkoholbehandlere over med omfattende, intensiv psykoterapi og undervisning i blandt andet sygdomsforståelse og tilbagefaldsstrategier.

Vore alkoholbehandlere har relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser, som sikrer, at vi kan tilbyde den bedste behandling af alle behandlingssteder for alkoholikere i Danmark.

Vi tager udgangspunkt i Minnesota Modellen.

Her på Behandlingscenter Søby Park anvender vi som grundsten den meget anerkendte Minnesota model, som tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres program, ”De Tolv Trin”

Minnesota Modellen kombineret med terapi. 

I modsætning til andre behandlingssteder for alkoholikere nøjes vi ikke med standardmodellen for en Minnesota behandling – på Behandlingscenter Søby Park har vi yderligere opdateret og udvidet Minnesota Modellen med omfattende, intensiv psykoterapi, da vi af egen erfaring ved, at det er en meget effektiv vej til et godt resultat og fremtidig forebyggelse af tilbagefald.

Søger du blandt behandlingssteder for alkoholikere i Danmark, og vil finde det allerbedste sted, med dybt engagerede behandlerne, der er omsorgsfulde og nærværende mennesker med helhjertet fokus på hver eneste patient og dennes familie, er vi her på Behandlingscenter Søby Park det sted, hvor vi tilbyder Danmarks absolut bedste alkoholbehandling.

Du kan finde masser af information om hash og andre stoffer på internettet, men mange af disse er fejlagtige informationer. Vær derfor kritisk og stol kun på oplysninger fra hjemmesider med en troværdig udbyder.
Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af én af vores behandlere

Kontakt Steen Beck, som selv er ædru alkoholiker efter en behandling i 1995, eller en anden af vores medarbejdere på tlf. 86 87 12 24. 

Eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende eller dig selv i behandling. 

4 ud af 5 af vores patienter opnår et liv uden alkohol.

  Hvornår passer det dig bedst?

  Kompetente folk med masser af erfaring

  Her på Behandlingscenter Søby Park er vi et af de allerbedste behandlingssteder for alkoholikere i Danmark. 

  Vi beskæftiger nogle af landets dygtigste behandlere, med faglige uddannelser og som egenhændigt har erfaring med alkoholmisbrug gennem mange år.

  Vi bruger vores egen fortid og erfaring med alkohol og ser det generelt som et aktiv, da det giver os en unik indsigt i den aktive alkoholikers forestillingsverden samt giver os mulighed for at møde vore patienter i øjenhøjde. Vi er alle kompetente medarbejdere, som har stor erfaring med behandling af alkoholisme.

  Hvordan hjælper man en alkoholiker på det bedste behandlingssted?

  Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

  Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

  Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak på 86 87 12 24. 

  Alkoholbehandling der virker

  Derfor vælger mange at gå i behandling hos Behandlingscenter Søby Park