Viden
Sådan finder du det bedste alkohol behandlingscenter
4 ud af 5 af vores patienter kommer ud af misbruget.
Ring på TLF. 86 87 12 24 og få råd om,hvordan man kommer i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.
Ring på TLF. 86 87 12 24 og få råd om,hvordan man kommer i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.
Resultatet er, at en alkoholiker kun undtagelsesvist selv opsøger professionel hjælp i form af kontakt og indlæggelse på et behandlingscenter. Langt de fleste alkoholikere kommer kun på behandlingscenter efter krav fra en arbejdsgiver eller familien, og da kun modstræbende og modvilligt.
Normalt ved enhver jo, at et helbredsproblem kræver hjælp fra professionel side.
Men med sygdommen alkoholisme er det karakteristisk anderledes – man vil bare IKKE have hjælp!
Sammen kan vi drøfte mulighederne i en alkoholbehandling i modsætning til fortsat drikkeri.
Forbesøget kræver forberedelse af familien.
Det er dog vigtigt for et positivt resultat, at der er et konkret mål med besøget, og at vi derfor forinden får mulighed for at forberede alkoholikerens familie på et optimalt forløb.
Ring derfor inden du gør noget som helst – TLF. 86 87 12 24 svarer fra kl. 7 til 23, spørg efter Steen Beck.
Som familie har I sikkert oplevet, at al tale om hjælp til alkoholmisbrug med en alkoholiker, er som at slå vand på en gås!
I bedste fald, er I blevet mødt med løfter om bod og bedring; men mere sandsynligt er det, at I er blevet mødt med benægtelse, måske endda vrede og direkte løgne omkring drikkeriet.
En opgave for professionelle.
At trænge ind til en alkoholiker er en opgave for en professionel, såkaldt interventionist.
Interventionisten kan vejlede og instruere familien i, hvordan det skal gribes an, og kan være rent fysisk og aktivt til stede, når familien tager fat i alkoholikeren med ønske om, at han kommer på behandlingscenter.
Når familien “får nok”.
De fleste alkoholikere kommer først på behandlingscenter, når familien ”har fået nok” og det endelig er gået op for dem, at alkoholikeren ikke formår at leve op til sine egne løfter om en bedring, men behøver effektiv hjælp udefra.
Men derfra og så til at få alkoholikeren til at acceptere behandling og komme afsted på behandlingscenter er en svær opgave, hvor vi kun kan fraråde, at familien selv tager affære uden faglig hjælp.
Få vores hjælp til den vanskelige opgave.
Vi må derimod kraftigt anbefale, at I får vores professionelle og indsigtsfulde hjælp til ”den svære samtale” med alkoholikeren. Der er kun et skud i bøssen, og forsøget kan ikke uden videre gentages, hvis det mislykkes i første omgang.
Vi sørger for I er ”klædt på” til opgaven og vi deltager sammen med jer i situationen, hvor alkoholikeren skal overtales til at komme på behandlingscenter via en såkaldt ”Intervention”.
Hvilke reaktioner kan forventes?
En interventions forløb er for den professionelle rimelig forudsigelig, og det er nødvendigt at denne indsigt gives videre til familien.
Hvilke reaktioner og indvendinger må forventes? Hvilke begrundelser har alkoholikeren for, at det ikke er nødvendigt ligefrem at komme på behandlingscenter, eller hvad forhindrer ham i at komme afsted?
Hvad skal der siges, og hvem skal sige det?
Hvordan imødegås bagatellisering og direkte benægtelse af problemet? Er der konsekvenser fra familiens side, hvis vedkommende ikke accepterer at komme i behandling osv. osv.
Alt dette gennemgår vi meget omhyggeligt med jer, inden samtalen / interventionen.
Hvad skal være på plads?
Forudsætningen for et positivt resultat af en intervention er 100% enighed blandt deltagerne om, at målet er at alkoholikeren kommer i behandling hos os – samme dag, som interventionen finder sted.
Interventionen er et tæt samarbejde mellem jer og os, hvor det som vi hver især måske ikke kan udvirke alene, vil ske, når vi står sammen om opgaven.
Omfattende erfaring og succesrate.
Vores erfaring er meget stor på dette område, og vores konkrete hjælp i denne forbindelse koster IKKE ekstra, men er gratis – man betaler kun for selve alkoholbehandlingen og opholdet på Behandlingscenter Søby Park.
Vi forbeholder os dog retten til at vurdere, om de nødvendige ressourcer og beslutsomhed er til stede blandt deltagerne i interventionen, og vi forventer naturligvis, at målet er en behandling hos os, og ikke et andet sted.
Ring og hør nærmere, hvis I er interesserede. Spørg efter Steen Beck eller Michael Lillelund
TLF. 86 87 12 24 er åben hver dag året rundt fra kl. 7 til 23.
Behandlingscenter Søby Park er i praksis et privathospital specialiseret i behandling af afhængighedssygdomme, dvs. alkoholisme, som kan have mange udtryk, hvad angår selve misbrugsstoffet.
Under et, kaldes afhængighed ”alkoholisme” i fagkredse.
Vi behandler flest misbrugere af alkohol, men også misbrug af receptpligtig medicin, hashmisbrug og kokain.
Grundlæggende er mekanismerne i enhver afhængighed de samme.
Udover dette, kan afhængigheden have mange andre udtryk, som f.eks. købemani, ludomani, sexafhængighed, spiseforstyrrelser m.m.
Vi arbejder professionelt, men er samtidg personligt dedikerede.
Arbejdet med alkoholikere er naturligvis et professionelt virke for os; men samtidig ønsker vi medarbejdere her på Behandlingscenter Søby Park brændende, at andre alkoholikere og deres familier må få del i den løsning, som har givet os selv et vendepunkt og et rigtig godt liv i frihed for afhængighed af alkohol.
Vi tilbyder ikke alene rigtig gode resultater i vores kvalitetsbehandling, men også ophold i i særklasse inspirerende rammer på en 1.000 kvm herregård med 5 hektar park og et rigt dyreliv. Det findes ikke bedre indenfor misbrugsbehandling i Danmark– uden vi er dyrere end andre steder.
Uanset om du er fra Odense eller Rønne og har behov for et behandlingscenter så kan vi sikkert hjælpe med transporten til Behandlingscenter Søby Park.
Patienterne kommer fra hele landet.
Grundet vores høje kvalitetsniveau har mange familier fra København og Sjælland valgt os som deres foretrukne behandlingscenter – også selvom vi ligger i Jylland.
Patienternes typiske sociale baggrund.
Typisk er vore patienter mennesker, som har familie, job og økonomi i behold, og som har gjort det godt på mange af livets områder, men med alkohol er de kommet til kort.
Set over et år, er der lige mange kvinder som mænd, der kommer på vores behandlingscenter, og de kommer fra alle egne af landet.
Kontakt Steen Beck, som selv er ædru alkoholiker efter en behandling i 1995, eller en anden af vores medarbejdere på tlf. 86 87 12 24.
Eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.
Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende eller dig selv i behandling.
4 ud af 5 af vores patienter opnår et liv uden alkohol.