behandlingscenter søby park køkken
Viden

Om os og Behandlingscenter Søby Park

4 ud af 5 patienter opnår et liv uden alkohol.

Vil du vide mere om os? Ring på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du får en pårørende i behandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Vi modtager patienter fra hele landet på alle ugens dage, året rundt

Ring derfor NU på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du omgående får din pårørende eller dig selv i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Selvom vi ligger i Jylland,vælger mange pårørende fra Fyn, Sjælland og København os som deres foretrukne behandlingssted. 

Patientgruppen er i alle aldre, ung som gammel (det er aldrig for sent at få et godt liv!), mænd som kvinder. Dog modtager vi ikke stiknarkomaner eller kommunalt henviste klienter.

Indlæggelse kan ske akut på alle tider af døgnet, året rundt.  

Dog kun efter forudgående aftale via telefonisk henvendelse på TLF. 86 87 12 24

Medarbejderne, selv ædru alkoholikere. 

På Behandlingscenter Søby Park møder du kompetente, uddannede og certificerede misbrugsbehandlere med årelang erfaring og indsigt i afhængighedens mange aspekter. 

Medarbejderne har prøvet misbrug på egen krop og sjæl, men har været ædru alkoholikere gennem nu mange år – opnået gennem en lignende behandling, som den vi tilbyder.

Vi har gennem årene bestræbt os på at cementere vores position som det bedste behandlingshjem. 

Både vores fysiske rammer på en 1.000 kvm. herregård og vores resultater er derfor også i top. 

4 ud af 5 patienter kan konstateres stabilt ædru 1 år efter behandlingen.

Udover den professionelle vinkel, har alle vores medarbejdere hver især et brændende ønske om, at det må lykkes hver enkelt patient og dennes familie, at få et godt og ædru liv. 

Stifter af Behandlingscenter Søby Park, Steen Beck har iøvrigt drevet behandlingshjem på professionelt plan siden år 2000. 

Og alle medarbejdere har arbejdet hos os i en længere årrække.

Vores baggrund, ønsker og tanker.

Dette selv at være alkoholiker, men ædru gennem flere år, giver sammen med en professionel uddannelse en helt særlig og meget værdifuld baggrund for at forstå den tankegang og forestillingsverden, som den aktive alkoholiker lever med samt konsekvenserne og den pris alkoholikeren og familien uundgåeligt betaler i takt med at afhængigheden og sygdommen tager til. 

Samtidig er vi de første til at vide, at en slap karakter eller dårlig moral ikke er årsagen til drikkeriet! 

Vi ved desuden, at der bag facaden findes et elskeligt menneske, som også ønsker et godt liv i frihed og harmoni med sig selv, familien og omverdenen. 

Med vores egen baggrund som ædru alkoholikere er vi fuldt ud i stand til at imødegå alkoholikerens manipulation, selvbedrag, benægtelser og mange dårlige undskyldninger samt bortforklaringer på drikkeriet. 

Vi kender selv alle bortforklaringerne og undskyldningerne plus et par stykker mere – for vi har selv brugt dem, da vi drak. 

Vi drikker ikke, fordi vi har problemer – nej, vi har problemer netop fordi, vi drikker. 

Vi ved også af egen smertelig erfaring, at det er formålsløst at søge efter en konkret forklaring eller bestemt årsag til drikkeriet. For mange synes det ellers indlysende, at finder man svaret på, hvorfor Jeppe drikker, er løsningen vel samtidig fundet!

En besnærende tanke, men dette er blot endnu en af manipulationerne og de utallige undskyldninger og bortforklaringer, som alkoholikeren benytter sig af, og som vi næppe nogensinde finder et fuldstændigt svar på – og i mellemtiden går alkoholikeren fuldstændig i opløsning. 

Der er dog næppe nogen tvivl om, at genetiske forhold og opvækstbetingede omstændigheder spiller ind. En traumatisk hændelse kan i visse tilfælde også udløse en latent afhængighed. 

Men der er ingen løsning eller nytte at hente i at vide “hvorfor”! Vi ser det som meget mere konstruktivt at tage sigte på en direkte og fremadrettet løsning i stedet – en løsning, som bevisligt har virket for os selv og tusindvis af andre afhængige. 

Løsningen: Det er ikke alkoholikeren som menneske eller person, vi sætter ind overfor i behandlingen, men derimod selve afhængigheden og sygdommen alkoholisme

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega et problem med alkohol?

Så tøv ikke med at kontakte os. TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00
– også weekend og helligdage –

Alkoholbehandling med Minnesota modellen og psykoterapi.

Med Minnesota modellen arbejder vi primært på at bibringe alkoholikeren en konstruktiv, fremadrettet og virksom måde at forholde sig til problemet på, og derved standse sygdommen. 

Mere specifikt en løsning, der indbefatter at blive ”mentalt ædru”, tage ansvar for eget liv og velbefindende og forholde sig til problemet på samme måde som andre former for sygdomme, som kræver bestemte foranstaltninger for ikke at komme i udbrud. 

I processen afdækker og arbejder vi naturligvis samtidig med problemstillinger og traumer, som måtte være hindrende for den fremadrettede, ædru livsførelse.

Vores behandlingstilbud er en meget virksom, enkel og effektiv måde at blive fri af afhængigheden. 

Patienten – og også familien – kommer markant styrket ud af behandlingen, med nyt mod på et ædru liv og med fornyet selvværd. 

Patienten tør stå ved hvem og hvad han er, hvilket er noget omverdenen respekterer, og patientens omdømme bliver derfor også oftest meget hurtigt genetableret. 

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af en af vores behandlere.

Kontakt Steen Beck, som selv er ædru alkoholiker efter en behandling i 1995, eller en anden af vores medarbejdere på tlf. 86 87 12 24. 

Eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende eller dig selv i behandling. 

4 ud af 5 af vores patienter opnår et liv uden alkohol.

    Hvornår passer det dig bedst?

    Alkoholbehandling der virker

    Derfor vælger mange at gå i behandling hos Behandlingscenter Søby Park

    Ring mig op

    Bliv ringet op