Behandlingscenter Søby Park skilt

Priser

Hvad koster en misbrugs- eller alkoholbehandling?

Vores priser for misbrugsbehandling er ikke nogen hemmelighed.

Ringer du til os på TLF. 86 87 12 24 kan vi ud fra dine oplysninger give dig en eksakt pris. 

Prisen afhænger bl.a. af misbrugets karakter og omfang, opholdets varighed, patientens fysiske og mentale tilstand – og i nogle tilfælde skal der suppleres og sættes ind med særlige ressourcer.

Prisen afhænger bl.a. af misbrugets karakter og omfang, opholdets varighed, fysisk og mental tilstand, og i nogle tilfælde skal der suppleres og sættes ind med særlige ressourcer.

Ring derfor NU på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvad en behandling for dig eller din pårørende på Behandlingscenter Søby Park kommer til at koste.

Arbejdsgiver betalt behandling.

Ofte oplever vi, at en arbejdsgiver dækker omkostningerne helt eller delvist. 

For firmaet kan udgifterne trækkes fra, og medarbejderen bliver ikke beskattet. Bestemmelsen gælder også enkeltmandsvirksomheder, så længe de opererer under virksomhedsskatteordningen.

Betaling via sundhedsforsikring.

Et stort antal virksomheder og enkeltpersoner har i dag tegnet det, der kaldes sundhedsforsikringer. I visse tilfælde dækker forsikringen alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park. Det er dog afgørende at afklare dette med forsikringsselskabet FØR der iværksættes nogen handlinger om at komme i behandling.

En anden mulighed er at henvende sig til sit fagforbund eller eventuelt en personalekasse for at søge støtte eller muligvis lån.

Ring mig op

Bliv ringet op