Hjem » Tramadol og alkohol

Viden

Tramadol og alkohol

4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug.

Behandlingscenter Søby Park tilbyder døgnbehandling af primært alkoholmisbrug, men også andre afhængigheder som kokain, hash og misbrug af receptpligtig medicin.

Vi modtager patienter fra hele landet på alle ugens dage, året rundt

Ring derfor NU på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du omgående får din pårørende eller dig selv i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Hvad er tramadol?

Tramadol er et morfinlignende stof som findes i visse smertestillende medicinpræparater. Disse præparater forhandles under navne som Tradolan, Dolol, Nobligan og Madolgin. Tramadol bruges til at lindre kroniske smerter af moderat til stærk karakter.

Hvorfor skal man ikke blande tramadol med alkohol?

Man skal ikke blande tramadol med alkohol, da alkohol forstærker den sløvende virkning af tramadol. Det gælder for alle former for medicin med en rød trekant på, at det ikke bør blandes med alkohol.

Alkohol og tramadol øger risikoen for et misbrug

Både som aktiv og som ædru alkoholiker bør man undgå et stof som tramadol. Som aktiv alkoholiker fordi man ikke må indtage alkohol samtidig med at man behandles med et tramadol præparat, og som ædru alkoholiker fordi det øger risikoen for at udløse den gamle trang til alkohol. Da tramadol aktiverer de samme receptorer i hjernen som alkohol, er der risiko for at det udløser drikketrang hos den ædru alkoholiker.

start på et liv uden misbrug

Sådan kan du komme ud af et tramadol og alkoholmisbrug

Den mest effektive form for behandling af både alkohol- og medicinmisbrug er en såkaldt Minnesotabehandling, som er en døgnbehandling med specialuddannede behandlere. Der er stort set ingen der kan løse problemet selv, når de først sidder fast i stofafhængigheden.

Derfor kræver det kvalificeret professionel hjælp at komme ud af det. Behandlingscenter Søby Park tilbyder en sådan professionel behandling.

Kom i behandling for både medicin- og alkoholmisbrug her

Behandlingscenter Søby Park har vi stor erfaring med at hjælpe patienter af med både alkoholmisbrug og afhængighed af stoffer som tramadol. Mange patienter har haft et blandingsmisbrug af alkohol og piller, når de bliver indlagt.

Vores behandling tager hånd om begge former for afhængighed. Ved et blandingsmisbrug er behandlingsforløbet som regel længere end ved ”ren” alkoholisme.

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af én af vores behandlere

Bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende i behandling. 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug.

    Hvornår passer det dig bedst?

    Alkoholbehandling der virker

    Derfor vælger mange døgnbehandling hos Behandlingscenter Søby Park