Viden

Fakta

4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug.

Det er ingen skam at være alkoholiker; men det er en skam ikke at gøre noget ved det! Og der kan gøres noget effektivt gennem en professionel alkoholbehandling.

Ring inden du gør noget, TLF. 86 87 12 24 er åben HVER dag fra kl. 07.00 til 23.00. Du kan benytte dig af vores GRATIS og anonyme interventions- og alkoholrådgivning nu.

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Ifølge Sundhedsstyrelsen dør ca. hver 20. dansker af alkoholrelaterede sygdomme. For 60 år siden døde kun hver 50. dansker efter for meget druk. Hver dansker drikker gennemsnitligt ca. 11,5 liter ren alkohol om året. Forbruget lå i 1960´erne på 5 liter per person over 14 år – en markant stigning.


Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp. De kommunale alkoholambulatorier, med dagbehandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%.


Gennem en alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park bliver knap 80% stabilt ædru, fysisk og mentalt.

Behandlingscenter Søby Park tilbyder kvalitetsbehandling med virkeligt gode resultater, samt de mest inspirerende og i absolut særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

Alkoholbehandling som døgnbehandling foregår kun på privat basis i Danmark. Derfor skal man regne med selv at betale, evt. via en privat sundhedsforsikring.

Vores pris for en alkoholbehandling er ikke hemmelig og selvom udgangspunktet er et 5-6 ugers ophold, er det ofte individuelt, hvor længe man skal være hos os. Er der særlige ressourcer, som der skal sættes ind med, påvirker det naturligvis også varighedenen og pris. 

Vi har derfor brug for flest mulige oplysninger omkring den eventuelle nye patient, før det vil være forsvarligt at oplyse den konkrete pris.

Derfor, bør du ringe til os på 86871224, hvor vi kan oplyse nærmere om priser – vores tlf. er åben fra kl. 07.00 til kl. 23.00 alle dage, året rundt, også på helligdage.

Privat behandling.

Uden vi på nogen måde skal opfattes eller sammenlignes med et egentligt sygehus fungerer Alkohol Behandlingscenter Søby Park betalingsmæssigt på samme måde som et privathospital. 

Selvom vi har en fast stab af læger, er vi specialiseret i psykoterapeutisk afhængigheds- og misbrugsbehandling, som ledes og forestås af veluddannede terapeuter, som selv er kommet fri af et misbrug for år tilbage med hjælp fra den behandlingsform, vi tilbyder.

Vores behandling er som sådan et tilbud helt på privat basis, hvor patienten må påregne selv at skulle betale for opholdet.

En fordel er, at vi kun helt undtagelsesvist har venteliste, og når det en sjælden gang sker, er der kun tale om meget få dage.

Offentlig betalt behandling.

Imidlertid sker det, at det offentlige system henviser til behandling på en privat døgninstitution med Minnesota behandling, men det er mere undtagelsen end reglen, og en skriftlig bevilling fra hjemkommunen SKAL altid foreligge før indlæggelse på et privat behandlingscenter kan ske.

Behandlingscenter Søby Park tager kun privat- og forsikringsbetalte patienter i behandling.

Arbejdsgiverbetalt behandling.

Ofte ser vi, at en arbejdsgiver betaler helt eller delvist. 

For virksomheden er betalingen fradragsberettiget og medarbejderen beskattes ikke. 

Reglen gælder også enkeltmandsvirksomheder. 

Betaling via sundhedsforsikring.

Rigtig mange virksomheder og privatpersoner har i dag tegnet såkaldte sundhedsforsikringer, som dækker alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park. En mulighed er også at søge sit fagforbund eller måske en personalekasse om tilskud eller evt. lån.

Sygemelding - lægeerklæring.

Vore patienter sygemeldes fra arbejdet ved indlæggelsen. 

Vi hjælper eller vejleder gerne om sygemelding på arbejdspladsen. 

For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at arbejdsgiver i denne forbindelse ikke har krav på at få selve sygdommen oplyst, kun at patienten er sygemeldt og i hvor lang tid – dette blot til orientering såfremt indlæggelse ønskes at ske anonymt, hvilket er muligt.

Optagelse af lån. Finansiering.

Lån hos familie, i bank eller realkreditinstitut er også en mulig løsning. 

Især hos familie, men bestemt også i mange banker møder man langt større forståelse for vigtigheden af at hjælpe med det økonomiske i forbindelse med behandling, end man umiddelbart skulle tro.
Det er i bund og grund hele familiens velfærd og alkoholikerens fortsatte indtjenings- og arbejdsevne, der står på spil – det er forhold, som en bankmand kan forholde sig til. Men vær åben og ærlig om, hvad formålet med lånet er.

Sammenlignet med, hvad en fortsat afhængighed koster – direkte og indirekte – vil en succesfuld behandling under alle omstændigheder levne rigelig plads og overskud til at forrente og afdrage et lån over et meget overskueligt tidsrum.

 

Når alt kommer til alt er selvbetalingen en yderligere, motiverende faktor for alkoholikeren til at arbejde på et godt resultat af behandlingen.

Hertil kommer økonomien i de menneskelige / familiemæssige omkostninger ved et fortsat misbrug. 

Ofte er eneste alternativ til behandling en skilsmisse, som bestemt har stor og negativ indflydelse på hele familien, især de menneskelige omkostninger herved, men også i økonomisk henseende.

Alkoholbehandling der virker

Behandlingens indvirkning

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af én af vores behandlere

Kontakt Steen Beck, som selv er ædru alkoholiker efter en behandling i 1995, eller en anden af vores medarbejdere på tlf. 86 87 12 24. 

Eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende eller dig selv i behandling. 

4 ud af 5 af vores patienter opnår et liv uden alkohol.

  Hvornår passer det dig bedst?

  Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega et problem med alkohol?

  Så tøv ikke med at kontakte os. TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00
  – også weekend og helligdage –
  Alkoholbehandling der virker

  Derfor vælger mange at gå i behandling hos Behandlingscenter Søby Park

  Ring mig op

  Bliv ringet op