Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Ring på TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

Vores tlf. er åben alle årets dage fra kl. 07.00 til 23.00 – også weekend og helligdage.
Besøg os her

Søbygårdsvej 102 8450 Hammel 

Ring til os

86 87 12 24

E-mail

info@soebypark.dk

behandlingscenter søby park have

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

På professionelle behandlingshjem som Søby Park omfatter en behandling overvåget, lægeordineret afrusning, døgnophold i et terapeutisk og menneskekærligt miljø med en struktureret, individuel behandlingsplan for den enkelte patient, introduktion til Anonyme Alkoholikeres program, løsning af personlige opgaver, foredrag og undervisning i sygdomsbegreb og sygdomsforståelse, forevisning af relevante film, ene-samtaler med en personlig rådgiver, anvendelse af effektive terapiformer i gruppe og individuelt, samt afdækning og bearbejdelse af traumer, der evt. kan hindre en ædruelig livsstil fremover. 

Med til vores behandlingstilbud hører et familieprogram for de nærmeste pårørende. 

Efter det primære behandlingsophold, har vi en ambulant opfølgningsperiode i de følgende 11 måneder.

Det lykkes for færre end 2% at komme ud af alkoholmisbrug med hjælp fra en psykolog kombineret med antabus. Med støttesamtaler over 3-9 måneder på kommunale misbrugscentre ligger succesraten på 6-8%.

Gennem en 5-6 ugers alkoholbehandling i døgnophold på Behandlingscenter Søby Park kan knap 80% konstateres stabilt ædru 1 år efter endt behandling.

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkeligt gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder!

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af én af vores behandlere

Bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende i behandling. 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug.

    Hvornår passer det dig bedst?