Viden

Sådan hjælper du en pårørende ud af misbrug af alkohol.

4 ud af 5 af vores patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug. 

Ring på TLF. 86 87 12 24 og få vejledning om, hvordan du får din pårørende i behandling her på Behandlingscenter Søby Park.

Vi modtager patienter fra hele landet på alle ugens dage, året rundt

Ring derfor NU på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du omgående får din pårørende eller dig selv i alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park.

At befinde sig i et misbrug af alkohol er meget alvorligt. 

Alkoholmisbrug er en sygdom og lidelse, som i længden kun byder på en deroute, menneskeligt og socialt. 

Sygdommen kræver resolut indgriben og ikke mindst effektiv og professionel alkoholbehandling

Den eneste sygdom, man ikke vil have hjælp til. 

Alkoholisme er blandt andet kendetegnet ved, at det er den eneste sygdom, hvor patienten ikke vil have hjælp og heller ikke kan se nødvendigheden heraf!

For de nærmeste pårørende er det en meget vanskelig situation med en person, som har et misbrug af alkohol. Mange pårørende er angste for at gøre noget af frygt for at forværre det misbruget.

Ikke desto mindre er et alkoholmisbrug noget, som der kan og bør gøres noget ved. Men det er mere reglen end undtagelsen at det er de pårørende som må  tage initiativ. 

Det værste du kan gøre, er ikke at gøre noget. 

En aktiv alkoholiker har ikke styrken og selvindsigt nok til at vurdere sin situation nøgternt. 

Derfor søger vedkommende ikke hjælp for sit misbrug. Du er derfor nødt til at se problemet i øjnene og tage affære. Ellers sker der ikke andet, end at det hele bliver værre, som tiden går. 

Kontakt os for hjælp til at gribe ind, tlf. 86871224 

WHO definerer alkoholisme som en sygdom. 

Det bedste af det bedste – uden vi er dyrere end andre

Er du pårørende til en med et misbrug af alkohol, er  du velkommen til at besøge os. 

Ved et uforbindende besøg kan du både se og høre, hvad det er for et behandlingscenter, vi tilbyder inden du beslutter dig for noget. 

Danmarks bedste og smukkeste rammer for alkoholbehandling. 

Vi tilbyder behagelige, særdeles smukke samt trygheds­skabende rammer og atmosfære. 

I kombination med et meget dygtigt og engageret personale, der har helhjertet fokus på hver eneste patient, tilbyder vi derfor det bedste af det bedste indenfor misbrugs­behandling og alkoholafvænning i Danmark.

Vi tager dit problem seriøst og er professionelle i vores tilgang til behandling af alkoholmisbrug.

På Behandlingscenter Søby Park har vi rigtig gode resultater.

Hele 4 ud af 5 af vores patienter kommer succesfuldt igennem vores alkoholafvænning og alkoholbehandling. 

Ved et besøg på Behandlingscenter Søby Park drøfter vi din situation og din pårørendes misbrug. 

 Vi byder samtidig ind med, hvad vi kan tilbyde dig og din kære ven eller misbrugsramte familiemedlem. Vores fælles og altoverskyggende mål er, at skabe et succesfuldt forløb i de bedste rammer, således at vedkommende bliver ædru og rask igen.

Vi skaber motivation for at gøre noget ved et misbrug af alkohol gennem professionel intervention.

En aktiv alkoholiker har meget vanskeligt ved at erkende sit misbrug af alkohol. 

Der er rigeligt med dårlige undskyldninger, hvilke er tydelige indikationer på, at vedkommende absolut ikke er motiveret til at opsøge behandling for sit misbrug af alkohol. 

Gør noget. Ræk ud til professionelle. 

Derfor er det op til dig og professionelle at frembringe motivationen til at gøre noget ved et misbrug af alkohol, hvilket vi kan hjælpe med. Søg derfor vores hjælp, bistand og råd, inden du forsøger at gøre noget ved dit familiemedlems misbrug af alkohol!

På Behandlingscenter Søby Park besidder vore erfarne og dygtige medarbejdere de kompetencer, der skal til for, at vi kan skabe den motivation, der er vigtig for, at vi sammen kan lykkes med at få den aktive alkoholiker i behandling for sit misbrug.

Gennem en professionelt tilrettelagt intervention vinder  vi alkoholikerens tillid. 

Da vi selv er ædru alkoholikere, har vi en rigtig god indgangsvinkel. Vi formår at  kommunikere i øjenhøjde med alkoholikeren. 

Vi fraråder, at du selv begynder at foretage en intervention, da det kan gå grueligt galt. Det kræver viden og ekspertise. Og ikke mindst erfaring. 

Ring til os først! Inden du gør noget. Tlf. 86871224.

Sådan yder vi den bedste alkoholbehandling.

Alle vores patienter modtager unikke og skræddersyede behandlingsforløb. 

Opholdet indebærer et grundforløb, som er fælles for alle, en værktøjskasse så at sige. Derudover tager vi med individueller højde for hver enkelt patients særlige forudsætninger og behov. Behandlingsplanen evalueres og justeres og tilpasses løbende som patientens proces skrider frem. 

Grundstenen i en alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park er den velkendte og meget anerkendte Minnesota Model. Behandlingsmodellen bygger på Anonyme Alkoholikeres program De Tolv Trin. 

Minnesotamodellen opdateret og videreudviklet. 

På Behandlingscenter Søby Park nøjes vi ikke med Minnesota Modellen i sin grundform alene. 

Vi har tilpasset modellen tidens forhold og udvidet og opdateret med omfattende terapi i gruppe og enkeltvis. Denne kombination skaber virkeligt gode resultater, hvor op mod 4 ud af 5 af vores patienter slipper fri af deres afhængighed.

Udover terapien i ene-sessioner og gruppe modtager vores patienter omfattende undervisning i  ”De Tolv Trin”, som er en trinvis beskrivelse af, hvad en gruppe alkoholikere gjorde, og derved slap fri af deres misbrug. 

De Tolv Trin kan ses som en slags værktøjskasse. Trinene er en beskrivelse af, hvad en gruppe alkoholikere gjorde. Erfaringen er, at gør patienten det samme, er der rigtig gode chancer for også at komme fri af misbrug af alkohol. 

Erfaringen gennem mange år viser, at enhver alkoholiker, der ærligt og oprigtigt følger de råd, der ligger i De Tolv Trin, også slipper fri af sit misbrug af alkohol. 

Familieprogram.

Yderligere har vi også meget fokus på dig som pårørende, så du holdes opdateret omkring, hvordan forløbet udvikler sig.

Steen Beck daglig leder hos behandlingscenter Søby Park
handling nu

Bliv ringet op af en af vores behandlere

Bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig råd om hvordan du får din pårørende i behandling. 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug.

  Hvornår passer det dig bedst?

  Lægekonsultation ved ankomst og forebyggelse af abstinenser.

  Vi anvender ikke medicin i vores alkoholbehandling, undtaget ved ankomst og til forebyggelse af abstinenser. 

  Enhver behandling for alkoholmisbrug starter på Behandlingscenter Søby Park med en konsultation hos en af vore og erfarne læger.

  Lægens opgave er at fastslå, at patienten i helbredsmæssig henseende er i en tilstand, hvor det er forsvarligt, at patienten indlægges hos os, og ikke først bør indlægges på sygehus. Indlæggelse på sygehus sker dog yderst sjældent.

  Vores læge tjekker desuden for kontraindikationer mellem evt. fast medicin og den afrusnings­medicin, som lægen i langt de fleste tilfælde ordinerer for at dæmpe patientens alkoholabstinenser.

  I abstinensfasen kombinerer vi ofte den medicinske behandling med NADA øreakupunktur, som er en meget virkso form for behandling mod abstinenser.

  Herefter tager vores erfarne misbrugsbehandlere og terapeuter over. 

  De har alle helt særlige kompetencer og relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser bag sig samt erfaring, som kvalificerer dem. 

  Udover faglighed handler det om kombinationen af rolige, smukke rammer, og et personale, der er dybt engagerede og har helhjertet fokus på hver eneste patient og dennes familie. Med baggrund i et eget misbrug, som vi har lagt bag os, ved vi hvor meget, der står på spil for hver eneste patient og familien.

  Hvordan hjælper man en pårørende ud af misbrug af alkohol?

  Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

  Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

  Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. 

  Den typiske patient har stadig hjem, job og familie i behold, men det hele er ved at skride for dem på grund af misbrug af alkohol. 

  Kontakt os for en uforpligtende snak på 86 87 12 24.

  Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega et problem med alkohol?

  Så tøv ikke med at kontakte os. TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00
  – også weekend og helligdage –
  Alkoholbehandling der virker

  Derfor vælger mange at gå i behandling hos Behandlingscenter Søby Park